Built with Berta.me

 1. Res Nulls 2018

 2. Graduation Show Gerrit Rietveld Academie 2018

  This summer I will graduate at the jewellery - Linking Bodies Department, part of the Gerrit Rietveld Acamdie in Amsterdam. 

   

 3. Thesis Eigenaardig

  Thesis design made by wonderfull Claes Storm. You can read my thesis here

 4. Directoir

   

 5. Jan Hanlo Essayprize 2017

     

  Voor de Jan Hanlo Essayprijs ben ik aan de slag gegaan met het gegeven ‘de winnaar zijn’. Als je de winnaar bent, dan ben je de beste. Het tegenstrijdige gevoel dat ontstaat wanneer je wint, vind ik interessant. Mensen zijn slecht in opscheppen over zichzelf wanneer ze een prijs winnen. Meteen wordt het geluk doorgegeven aan alle vriendelijke gezichten die hebben meegeholpen aan de overwinning. Nog niet te spreken over de verliezers die je het leven zuur zullen maken. Kinderen daarentegen zijn erg goed in opscheppen. Schaamteloos roepen dat je de grootste en de beste bent is voor hen niet vreemd. En dat is precies wat je met deze trofee moet doen: schaamteloos opscheppen.  

  Voor de Jan Hanlo Essayprijs ben ik aan de slag gegaan met het gegeven ‘de winnaar zijn’. Als je de winnaar bent, dan ben je de beste. Het tegenstrijdige gevoel dat ontstaat wanneer je wint, vind ik interessant. Mensen zijn slecht in opscheppen over zichzelf wanneer ze een prijs winnen. Meteen wordt het geluk doorgegeven aan alle vriendelijke gezichten die hebben meegeholpen aan de overwinning. Nog niet te spreken over de verliezers die je het leven zuur zullen maken.

  Kinderen daarentegen zijn erg goed in opscheppen. Schaamteloos roepen dat je de grootste en de beste bent is voor hen niet vreemd. En dat is precies wat je met deze trofee moet doen: schaamteloos opscheppen.